话说呢间泰国菜之前系铜锣湾食过觉得唔错,最近见佢地新店坐落尖沙咀,当然要同朋友试下!餐厅以绿色为主调💚门口有靓靓打卡位,坐位都好舒服,今次叫左几款野食味道有惊喜泰式湿炒海鲜面 $122好似有只无影手夹起左啲面,卖相真系打卡一流! 面条炸至香脆,淋上酱汁后口感半硬半软几特别,入面仲有多款海鲜,十分滋味地道泰式海鲜桶 (2人) $218有两个Size,入面都有几多款海鲜包括蚬、大虾、鱿鱼等,几钟意佢个酱汁,甜甜辣辣好开胃仲有啲粟米吸晒啲酱汁好惹味,海鲜控千祈唔好错过香茅鸡脾菇蛋碎生菜包 $69鸡髀菇切粒,加入鸡蛋、香茅及各种香料一齐炒,鸡髀菇爽口口感丰富,配埋生菜一齐包住食好Fresh几开胃,同朋友Share刚刚好Taro Coconut & Butterfly Pea Smoothie $58 Yellow $68今次叫左两杯饮品, Smoothie椰子味好出有助解腻,Yellow 系有渐层既Cocktail,饮既时候带有姜同青柠味,几清新

泰式湿炒海鲜面 $122
好似有只无影手夹起左啲面,卖相真系打卡一流!

地道泰式海鲜桶 (2人) $218
仲有啲粟米吸晒啲酱汁好惹味,海鲜控千祈唔好错过

香茅鸡脾菇蛋碎生菜包 $69

Yellow $68
带有姜同青柠味,几清新