2022-10-17
今次一个人早出左尖沙咀,但又未够钟和朋友食饭😌,就一个人揾下有咩地方坐下,饮下野,食少少野☺️☁️痴_线朱古力🍫$50朱古力控的你,一定要试这杯crazy chocolate,因为真系好rich🥰,又唔会好甜,虽然你见到有白朱,但甜度适中⭐️一杯crazy chocolate ,已经可以今你又饱肚嘅感觉🤣如果想浅尝嘅朋友,可以叫baby crazy chocolate ,但Size 就会好似杯espresso 咁🙈味道:🌕🌕🌕🌕🌑☁️蒲烧鳗鱼牛角包$88🥐鳗鱼配上双份滑蛋和健康的牛油果,满足感十足😍,个牛角包香脆松软味道:🌕🌕🌕🌑🌑整体味道:🌕🌕🌕🌗🌑环境:🌕🌕🌕🌕🌑—————————sensory ZERO (海港城) (尖沙咀)尖沙咀广东道3号海港城马哥孛罗香港酒店G楼连卡佛sensory ZERO (太古城中心) (太古)太古太古城道18号太古城中心地下诚品生活G014号舖sensory ZERO (One Island South ) (黄竹坑)黄竹坑香叶街2号One Island South G01号舖sensory ZERO (沙田)沙田沙田正街18号新城市广场一期7楼706号舖s
☁️痴_线朱古力🍫$50
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
☁️蒲烧鳗鱼牛角包$88🥐
味道:🌕🌕🌕🌑🌑
整体
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
环境:🌕🌕🌕🌕🌑
—————————
sensory ZERO (海港城) (尖沙咀)
尖沙咀广东道3号海港城马哥孛罗香港酒店G楼连卡佛
sensory ZERO (太古城中心) (太古)
太古太古城道18号太古城中心地下诚品生活G014号舖
sensory ZERO (沙田)
沙田沙田正街18号新城市广场一期7楼706号舖
sensory ZERO ROASTERLAB (香港科学园) (沙田)
沙田科技大道西17号17W大楼地下G01号舖
sensory ZERO - Turfland (观塘)
观塘开源道68号观塘广场1楼116号舖马会投注站
sensory ZERO 奥海城三期 (大角咀)
大角咀九龙大角咀海泓道1号奥海城三期地下 G29 号舖
—————————