海鲜煎饼($148) + 牛肉炒粉丝($128) + 炸酱炒年糕($188) + Bingo特制紫菜包饭($80) + 牛肉紫菜包饭($65) + 五花肉泡菜伴豆腐(165) + 青葱沙律($30) (另加一) 餐厅由韩国人主理,见有好多韩国人都嚟食饭,感觉好地道,好有气氛🇰🇷环境同枱椅阔落,坐得舒适,店内抽油烟足够,同场有客人烧紧肉都唔会烟雾离漫一身油烟味,冷气亦够🤝🏻全店员工都系韩国人同外国人,英语交流,QR Code自助落单,餐牌图文并茂点菜冇难度😎✌🏻一入坐oppa就送上前菜小碟,有辣泡菜、腌茄子、三色椒同肠仔西兰花,简简单单好开胃🌈去亲韩国餐厅都必点紫菜包饭🤓馅料丰富扎实,少少麻油香,夹芝士、青瓜、红萝卜丝、鸡蛋丝等等色彩缤纷,好好食💕平时食煎饼最怕好厚粉浆,食两块都饱晒,呢度嘅海鲜煎饼冇呢个问题,重点系唔会油浸咁⛽️煎到外面金黄香脆,放耐咗依然脆边,调味咸淡适中,泡菜味几浓,啖啖都食到丰富海鲜料同韮菜🦑份量比我常见嘅大一倍🤣👏🏻泡菜辣炒五花肉虽然红卜卜但食落唔算太辣,超级惹味,五花肉肥瘦均匀,豆腐入口超嫩滑👍🏻牛肉粉丝炒得好干爽,份量好多,牛肉腌得入味,粉丝软韧度同调味适中,

餐厅由韩国人主理,见有好多韩国人都嚟食饭,感觉好地道,好有气氛🇰🇷环境同枱椅阔落,坐得舒适,店内抽油烟足够,同场有客人烧紧肉都唔会烟雾离漫一身油烟味,冷气亦够🤝🏻全店员工都系韩国人同外国人,英语交流,QR Code自助落单,餐牌图文并茂点菜冇难度😎✌🏻一入坐oppa就送上前菜小碟,有辣泡菜、腌茄子、三色椒同肠仔西兰花,简简单单好开胃🌈去亲韩国餐厅都必点紫菜包饭🤓馅料丰富扎实,少少麻油香,夹芝士、青瓜、红萝卜丝、鸡蛋丝等等色彩缤纷,好好食💕平时食煎饼最怕好厚粉浆,食两块都饱晒,呢度嘅海鲜煎饼冇呢个问题,重点系唔会油浸咁⛽️煎到外面金黄香脆,放耐咗依然脆边,调味咸淡适中,泡菜味几浓,啖啖都食到丰富海鲜料同韮菜🦑份量比我常见嘅大一倍🤣👏🏻泡菜辣炒五花肉虽然红卜卜但食落唔算太辣,超级惹味,五花肉肥瘦均匀,豆腐入口超嫩滑👍🏻牛肉粉丝炒得好干爽,份量好多,牛肉腌得入味,粉丝软韧度同调味适中,好香麻油味同芝麻味👍🏻炸酱炒年糕,份量真系大到吓三吓,食半兜已经饱咗一半,最后都系食唔晒😂除咗年糕仲有韩式腐皮、鱼饼同面条,烟靭有咬口,炸酱唔会死咸,挂酱每口都够味🤝🏻整体食物好食,熟食出色,就算唔想食烧肉都好适合😋而且份量超足大大碟,食到捧住个肚走;店员attentive,服务好好,值得二访同推介✨
海鲜煎饼
五花肉泡菜伴豆腐