2024-11-17 570 浏览
今次黎到美食临立既尖沙咀,造访位于K11附近既西餐厅Jagger!店舖分为露天雅座同室内,坐系露天雅座就可以感受到系尖沙咀人来人往既气氛下坐系一角享受美食既情调,以于室内就可以一边听住英文歌,一边同友人享受美食既环境,喜欢Chill下既朋友可以拣室外,以于想私密小小,坐室内就可以有情调d!👉🏻炭烧牛柳配黑松露蘑菇酱 $2385成熟,块牛柳肉质好淋,唔会好肥,食得出系碳烧,带有碳香味。黑松露蘑菇酱浓郁加上洒左盐,将牛柳点住黎食既可以食到浓郁既黑松露蘑菇酱,又可以食到牛肉既after taste,又香又好味! 伴碟既薯蓉份量唔少,食完真系会有d饱!👉🏻Jagger芝士菠菜意大利云吞 $138芝士菠菜意大利云吞本身既芝士味好重,食落去入面既芝士系流心既,配合酸酸甜甜蕃茄酱,感觉就唔会太漏,yummy!👉🏻香辣茄汁海鲜烩意大利饭 $148海鲜份量好足,虾同墨鱼仔都好大只!! 意大利饭既texture控制得好好,食落有咬口,加上本身个汁系好mild既辣味,每一啖都有微微既辣味回涌,味道层次丰富,就算唔食辣既人都可以试下,整体酸酸甜甜带微微辣,正!👉🏻Sick leave (Mocktail) $

👉🏻炭烧牛柳配黑松露蘑菇酱 $238
伴碟既薯蓉份量唔少,食完真系会有d饱!

👉🏻Jagger芝士菠菜意大利云吞 $138

👉🏻香辣茄汁海鲜烩意大利饭 $148

👉🏻Sick leave (Mocktail) $68
带有强劲既酸味,加上薄荷既气味,味道好冲击,好提神。喜欢酸既朋友可以一试!

👉🏻Air Force Red (Mocktail) $68
一见到就会心心眼,成杯都粉红色,好有少女心。味道好好嫁,士多啤梨搭荔枝,荔枝既甜味补足士多啤梨既酸味,而且有果肉夹杂其中,口感同味道都一流! 推荐!

餐厅嘅侍应好细心!见到我哋有纤维粉放咗喺枱面,主动拎水同埋搅拌棒俾我哋,好窝心呀!