2024-01-31
餐厅气氛一流,7:30、8:30两段时间都有live band show,每日都有食物会推出半价优惠,嘢食好味而且环境舒适🖤🪄法国🇫🇷鱼子酱牛肉他他迷你脆筒French Caviar Beef Tartare Mini Cones卖相一流😎以迷你雪糕筒盛住牛肉他他,铺上名贵法国鱼子酱,威化筒唔止外表靓而且来可以增加口感味道,香脆威化筒配软嫩牛肉他他,肉味清香再到鱼子酱的鲜香甜味,一层一层非常好体验🫱🏻🫲🏼大推嘅前菜小食🪄香烤招牌黄油鸡$144/半只 半价优惠估唔到黄油鸡用餐车送上🤣店员用火枪将鸡皮再次烧一烧香味扑鼻,视觉效果一流。黄油鸡肉质嫩滑juicy,用上72小时酿成,将肉汁、鸡油锁住,鸡皮薄而脆,鸡油会慢慢渗漏出来,我哋仲加配咗黄油饭更加惹味$78非常大份*逢星期三推出半价优惠*$144半只🪄松露蜜糖牛角包窝夫Truffle Honey Croffle 开心果雪糕最后甜品叫咗牛角包窝夫,新鲜热辣好松脆,配上冰冻开心果雪糕🍧一冷一热好滋味餐厅店员都好贴心,因为灯光环境比较幽暗,客人想影相嘅时候都会自动帮客人打灯🫱🏻🫲🏼介绍菜式非常详尽,service 真系不错嘅用餐🍴享受🚩 弥
🪄法国🇫🇷鱼子酱牛肉他他迷你脆筒
🪄香烤招牌黄油鸡$144/半只 半价优惠
*逢星期三推出半价优惠*$144半只
🪄松露蜜糖牛角包窝夫
Truffle Honey Croffle 开心果雪糕
🚩 弥敦左岸(尖沙咀)
尖沙咀赫德道5-9号德裕中心地下