2023-12-31
呢间餐厅好正,喺尖沙咀咁繁忙嘅地方有个咁大嘅open area,挂满好多灯饰,仲有个藤椅櫈俾你打卡。望住靓靓嘅尖东灯饰食晚饭,真系正。放咗工同朋友一齐嚟呢度食吓晚饭,倾吓偈真好perfect 。仲要Pet Friendly as well。Labase 只用全天然无激素肉、蔬菜大部份系有机、自家种殖香草。环境静静哋,可以顷到偈最紧要系 (冇限时间)👍👍👍餐厅除咗环境靓之外,菜式都好好味。我哋叫咗以下:❤️烤全天然BB猪肋骨 $328上碟买相好靓,令到食欲大开。炭烧牛肋骨系一道香煎炭烧嘅牛肋骨菜式,味道浓郁,肉质鲜嫩多汁。牛肋骨经过特殊的调味和炭烧烹调,表面烟熏香脆,内里肉质鲜嫩,带有炭烧的独特风味。佢嘅炭烧香气同嫩滑口感。😍❤️白酒煮大蚬配蒜蓉包 $298新鲜的蚬肉配上白酒和其他调味料,营造出鲜美的汤汁。白酒煮蚬的汤汁鲜甜,大大粒嘅蚬肉鲜嫩多汁,带有微微的酒香,令人回味无穷。😋❤️意大利千层面 $298宽条面配上芝士和其他配料,经过烹调后形成浓郁的芝士酱汁。这道菜式的特点是面条Q弹有嚼劲,配上浓郁的芝士酱汁,口感丰富。👍*DRINKS*Goji Rose Black Sugar Tea $7
餐厅除咗环境靓之外,菜式都好好味。我哋叫咗以下:
❤️烤全天然BB猪肋骨 $328
❤️白酒煮大蚬配蒜蓉包 $298