2024-05-12 665 浏览
今晚经过尖沙咀,成日都经过牛气,但系都冇试过佢嘅食物,所以就拣咗嚟食,入边主打韩式火锅放题嚟食,最平有$208 Level one,就系普通嘅牛羊猪俾你食。咁我因为冇咩钱,所以就拣咗Level one试试。首先上嚟嘅系牛肩肉,一碟有4块。佢嘅牛肩肉同出边有啲唔同,系大大件。食落去几有口感,但系味道就同出边差唔多,因为始终都系最平嘅牛肉。而经过出边嘅自助区,可以见到有大量唔同嘅韩国食物,韩国公仔面佢有两款,一款系普通一款系加咗芝麻,芝麻𠮶款我攞咗嚟食,感觉几香。而佢哋自助区啲蔬菜全部都系用本地蔬菜。食落都几好味同新鲜。而佢哋嘅熟食都有几款款。包括有咖喱牛腩、韩国辣年糕、汁煮牛肉。又觉得最好味嘅,就系汁煮牛肉,好过出边日式嘅牛丼饭上面啲牛肉,而且临到最尾9:00左右,到佢的员工放饭,佢哋全部都系围住汁煮牛肉去滗嚟食,可以证明呢个系佢哋嘅招牌菜😂😂,整体嚟讲我觉得二百几蚊食到呢个质素算系唔错,当系体验一下同日式唔同嘅韩式火锅放题👍🏿。