2023-06-13 348 浏览
平时都钟意去居酒屋🏮食串烧,饮反杯chill 下,今次就推荐尖沙嘴串烧居酒屋🏮———高木炭火鸟烧🔥呢度滴滴色色细细间,但环境真系好似日本🇯🇵的居酒屋,乜都想试下,出名串烧既就当然试下串烧啦😋也点左好多其他小食:和风芝麻酱豆腐,烧🐔鸡皮,烧🐔鸡肝,烧日本🇯🇵A4和牛,烧黑松露金针菇牛肉卷,烧车里茄烟肉🥓,七味猪颈肉,日本芝士年糕,明太子饭团🍙烧烤串烧都需要少少时间,我们就饮住野倾下计先,呢度还有特色啤酒🍻可以试下,京都麦啤有几款🍺我就试左比较甜的果款,容易入口又好饮。好快串烧同所有食物都有得食啦,口味够正宗,真系好似系日本🇯🇵食既一样,系呢度边吃边聊天特别轻松,岩晒收工过来chillchill 。
2023-05-29