就算未飞得住,都可以食个飞机餐✈️ 止下个旅行瘾先~ 餐厅卡位系模仿机舱窗口,窗外既景色仲会不停转,如果系播飞行中既片段就仲有feel😏 我地叫左两个Dinner set~ 跟餐已经有餐汤、餐包、主菜、饮品同甜品~ ✺ 南瓜汤 ✧ 餐包 ✧ 水果一见到跟餐既小餐包即刻有啲飞机餐feel🤣✺ 美国牛扒配大虾及带子 🥩牛扒叫左五成熟,颜色粉嫩,肉味浓郁~ 加埋新鲜弹牙既香煎大虾同带子真系超级满足💕 配菜仲有薯条,仲大量蔬菜,份量好大❣️✺ 慢煮乳猪配薯角 🍖经过慢煮既乳猪超级Juicy,一切开肉汁就不停流出黎🤩 肉质仲好嫩滑~ 配埋清新既青苹果酱🍏仲更加开胃同减低乳猪既油腻感💕✺ New York Cheese Cake 🍰我地呢日既甜品系New York Cheese Cake~ 口感好滑溜,比平时既芝士蛋糕多左啲空气感,食落仲无咁漏❣️✺ Latte ☕️✺ Charmomile 🍵

✺ 南瓜汤 ✧ 餐包 ✧ 水果
一见到跟餐既小餐包即刻有啲飞机餐feel🤣