2020-03-18
呢日终于有时间黎试食无肉食 黎左最就脚ge旺角分店 大厦出面Ge装饰好靓,有啲草咁,好衬素食呢个主题餐厅好细心,入口位有枱仔放左酒精搓手液同保鲜袋,方便客人存放口罩因为今日要买野搞到夜左,夜晚八点半先到,但职员都好好无打发我走提醒我厨房师傅收左炉唔会再有新食物出,仲比我行个圈睇下剩返ge野食份量同种类o唔ok先决定入唔入座,睇完见到都仲系觉得好吸引,决定食!拎只碟行一圈,夹左唔同种类ge野,有蛋糕红豆糕炸豆腐炒菜.............全部都系我钟意ge食物,味道真系无得顶,本来唔想食炸野因为惊会好口干,点知见到炸得好靓,一而再再而三咁夹左好多炸野最好味系炸腐皮卷,外皮超薄,炸得好脆,但唔会介损口蛋糕仔都超好食,好松软唔太甜,仲食左好多野无影相,因为惊阻到职员收工,快快口咁一个钟内食左好多野,好开心下次早啲黎啦一定要!!
最好味系炸腐皮卷,外皮超薄,炸得好脆,但唔会介损口
下次早啲黎啦一定要!!