疫情之下已经一段时间好少约朋友出o黎关下心,见个面。然而社交距离的确系保障o左身体健康,但心灵上o既慰藉,同样重要。呢一间o系尖沙咀商场里o既coffee shop,够晒就脚,最o岩坐低食d 轻食,倾下计,坐几耐都得。精选全日早餐($128) 样样o野都少少咁,从浅尝之中满足大家o既馋嘴。滑滑o既炒蛋,以少许香草调味;薯仔粒沈上辣粉,辣度都有番咁上下,我觉得几惹味。Smoked salmon 卷成花之恋o既形状,少少咸最o岩过下口瘾;而牛油果蓉则系清新o既一杯,浓与淡之间有住各样对比。除o左迷你牛角包,个all day breakfast 里仲有一份咖啡白朱古力西多士,呢个之前我单叫食过,已经觉得系几唔错。佢多层而松化,味道带点咖啡香,但系又唔会话好甜。上次我好似系tea time o黎,都未有机会试下佢d 主食同意粉,今次点o左一客香煎虎虾配芦笋辣蕃茄汁意粉($123),有住几只大虾,只只结实饱满,令人感觉好满足!个粉其实就唔算好辣,算系易入口,蕃茄味我觉得ok,朋友就希望可以浓一d。朋友饮宇治抹茶鲜奶($41/large,只要叫一个主食一杯o野饮,就会成set 88 折),闻落好香
食物

精选全日早餐 ($128)

精选全日早餐

香煎虎虾配芦笋辣蕃茄汁意粉 ($123)
香煎虎虾配芦笋辣蕃茄汁意粉

朋友饮宇治抹茶鲜奶($41/large,只要叫一个主食一杯o野饮,就会成set 88 折),闻落好香,而我就传统d 来一杯flat white ($42/large)。佢o既特色系奶泡唔多,有住咖啡o既浓郁,又同时品尝到奶o既丝滑。我见menu 上仲提到每只咖啡都系以3 只不同咖啡豆精心混和,品质就是有保证。
flat white ($42/large)
宇治抹茶鲜奶 ($41/large)
食物
精选全日早餐 ($128)
香煎虎虾配芦笋辣蕃茄汁意粉
flat white ($42/large)
宇治抹茶鲜奶 ($41/large)