餐厅: Nepal Nepalese Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-29 299 浏览
啱啱去完一间尼泊尔菜嘅餐厅,我话你知,实系一个正宗风味嘅探险!首先上嚟𠮶啲脆片,啖啖爽口🍽,点上𠮶丝滑嘅茄汁,简直太夹啦!Singada Nepal,啲皮似金币咁松脆,入面嘅咖哩角馅料又有啲平时食唔到嘅新鲜感觉。讲真,食住佢哋嘅Khasi kathmandu羊肉咖哩,完全唔觉得系羊肉,尝落去温润得黎又带啲甜香,粒粒米饭又香又滑,将咖哩汁吸晒入去,份量又足够!𠮶只芝士Naan,望落就厚实过个名模嘅胸脯,拉丝到不停,一口嗒落去,个芝士香涌晒出嚟啵,伴搭𠮶盘咖哩,真系赞到冇朋友!食完主菜,就轮到𠮶串Kukhura-ko sekuwa,烧得热辣辣,啲鸡肉又嫩又多汁,真系即叫即烤嘅即止水准🔥。我会推荐给钟意尼泊尔菜,又想chill下嘅你,去感受下佢哋厚重风情同满足嘅舌尖享受啦,简直系味蕾嘅乐园!