2021-08-07
上网见竜王系少数会提供熟成刺身嘅居酒屋🏮即刻冲去会一会佢🤤当日晏就去到,眼见餐厅坐满,厢房都有人坐咗😯好彩吧枱执好都有位入得✌🏻😽好可爱的猫猫筷子托😻可爱い💕$78杂锦鱼生沙律🥗鱼生最少有三四款🐟新鲜有色泽👍🏻加埋沙律菜、蕃茄仔🍅、青瓜🥒,加埋黑醋酸尾尾🤤感觉新鲜又开胃🤤🤤$28左口鱼边火灸寿司🍣左口鱼边经过火灸,鱼油逼哂出黎🤤🤤🤤醋饭系寿司灵魂🤤赤醋嘅酸味恰到好处,令人觉得好舒服☺️寿司捏得结实,唔会散👍🏻$108竜王卷🐲又是非常满意的一道料理🤤以龙船上菜霸气十足🐉吸晶又打卡able😆😆吞拿鱼蓉极多😍配埋蟹籽、鱼籽😍😍😍新鲜得黎口感一流!再洒上菊花辫,成件事矜贵得黎又好味道🤤🤤醋饭包住青瓜丝🥒洋葱丝🧅清新消腻👍🏻又食到阵阵菊花香💯一品料理🥘叫咗$68日本海胆流心忌廉饼🍘见到流心同海胆就已经抵抗唔住🤤🤤果然冇令我失望🤤🤤🤤脆卜卜外层包裹住浓厚海胆忌廉酱🤤个人认为海胆酱都好够味🤤🤤点埋酸酸地日式烧汁食又系另一风味☺️另外留意到佢配沙律菜的不是黑醋,是有蕃茄蓉的酸汁🤤比黑醋又系另一种味觉享受👍🏻串烧🍢叫咗两款😋包括$38一口蕃薯🍠同埋$38鸡翼🐥小甘薯甜甜的冇渣😋鸡翼唔算重味,但沾上七味粉都好
😽好可爱的猫猫筷子托😻可爱い💕
竜王卷
日本海胆流心忌廉饼
一品料理🥘叫咗$68日本海胆流心忌廉饼🍘
烧一口蕃薯+鸡翼
串烧🍢叫咗两款😋包括$38一口蕃薯🍠同埋$38鸡翼🐥小甘薯甜甜的冇渣😋鸡翼唔算重味,但沾上七味粉都好惹味😋
总括而言,食物质素高👍🏻但价钱真系好抵食😱员工服务态度非常好👍🏻餐厅又比起一般居酒屋光猛💡坐位可选配软垫,更适合慢慢食慢慢倾☺️