2020-07-11
今日好朋友生日,见颂富开左间新既天鸟居酒屋,就提议系呢间食生日饭啦。去到里面装修好日式!餐牌好多吾同选择,谂左阵就决定叫个极上自选二人套餐($445)。首先黎左绢豆腐樱花虾温泉玉子沙律,豆腐好滑,沙律菜好新鲜。然后有原味烧广岛蚝同烧沙白大蚬,两样都好鲜甜多汁份量仲好多,广岛蚝有4大只!!再黎有刺身六品盛 有三文鱼 翡翠螺 油甘鱼 海赤虾 醋鲭鱼 鱿鱼 好新鲜肥美。跟住就黎自选4款寿司🍣,叫左厚烧玉子,车海老同油甘鱼,好味😋玉子甜甜地,我同朋友都好钟意食,所以叫左两份,每人两件唔洗争!已经食到饱饱地,又黎主角牛肉火锅,牛肉系面头超级多,煲一阵就食得,内面好多配料,有菜有菇有豆腐,再跟埋乌冬粉丝,正呀索晒个寿喜烧汤底!😍饮品我叫左荔枝梳打,朋友叫左橙汁。用电话扫QR code自己落order,送左个甜品。套餐都有个甜品并盘,有好多款甜品 白色那个豆腐布甸好香滑 推荐!真系食到好饱,好满足😋😋
今日好朋友生日,见颂富开左间新既天鸟居酒屋,就提议系呢间食生日饭啦。去到里面装修好日式! 餐牌好多吾同选择,谂左阵就决定叫个极上自选二人套餐($445)。 首先黎左绢豆腐樱花虾温泉玉子沙律,豆腐好滑,沙律菜好新鲜。 然后有原味烧广岛蚝同烧沙白大蚬,两样都好鲜甜多汁份量仲好多,广岛蚝有4大只!! 再黎有 刺身六品盛 有三文鱼 翡翠螺 油甘鱼 海赤虾 醋鲭鱼 鱿鱼 好新鲜肥美。 跟住就黎自选4款 寿司🍣,叫左厚烧玉子,车海老同油甘鱼,好味😋玉子甜甜地,我同朋友都好钟意食,所以叫左两份,每人两件唔洗争! 已经食到饱饱地,又黎主角牛肉 火锅,牛肉系面头超级多,煲一阵就食得,内面好多配料,有菜有菇有豆腐,再跟埋乌冬粉丝,正呀索晒个寿喜烧汤底!😍 饮品我叫左荔枝梳打,朋友叫左橙汁。 用电话扫QR code自己落order,送左个 甜品。 套餐都有个 甜品并盘,有好多款甜品 白色那个豆腐布甸好香滑 推荐!真系食到好饱,好满足😋😋