2021-10-12 36 浏览
接朋友之晚餐朋友话公司楼下间餐厅唔同咗想试下,就同佢试试佢啰我地今次无饮酒架,但有食雪芭🍦雪芭系朋友至爱黎架,一见到我就估到佢会想食。开头会俾咗个小食,应该系明太子沙律唐扬莲藕片 $38呢个我超钟意食,平时嘅我对莲藕真系麻麻哋,但佢呢个薄脆系真系好似薯片咁,仲要系真系切到劲薄。好好食,食完一块又一块。牛油果豆腐沙律 $58个卖相有少少无言,但佢啲牛油果又系可以切到劲薄,啲豆腐又细细粒,到底个师傅刀工有几劲?软壳蟹天妇罗 $78上次同佢食日本嘢佢已经话想食,但间餐厅做唔到,所以今次补返数,其实偷偷地讲个秘密你知我都好钟意食🤣🤣金马伦芝士卷 $52其实就系面包里面包着芝士落去炸鸡心 $30我第一次食鸡心,感觉上冇我想像中咁差,都几好食。花鱼一夜干 $92朋友话呢只鱼好好食,而且冇乜骨,又真系几唔错,最紧要食得好方便,唔使点样挑骨。苹果雪芭 $52佢有几款唔同嘅味道,今次我哋就试吓大家都成日食水果但未食过嘅苹果味。真系好似食紧苹果咁🤣🤣极度建议叫我去甜品后上,如果唔系就会变成我依家张图咁嘅样😫
接朋友之晚餐
朋友话公司楼下间餐厅唔同咗想试下,就同佢试试佢啰

我地今次无饮酒架,但有食雪芭🍦

唐扬莲藕片 $38

牛油果豆腐沙律 $58

软壳蟹天妇罗 $78

金马伦芝士卷 $52
其实就系面包里面包着芝士落去炸

鸡心 $30
我第一次食鸡心,感觉上冇我想像中咁差,都几好食。

花鱼一夜干 $92

苹果雪芭 $52
极度建议叫我去甜品后上,如果唔系就会变成我依家张图咁嘅样😫