2021-09-08
放工同个frd想饮杯野,上网见到呢间d cocktail都几特别,野食又几fusion, 似系将居酒屋crossover酒吧咁😂 同埋佢仲有个人化调酒,都比较少喺餐厅见到~✨窝蛋和牛一丁Pizza - 泥到紧系要食d特别少少嘅fusion野,佢用出前一丁做左pizza底,上面仲有只日本"晓"流心蛋,加埋和牛口感都几正,有d似食紧煎面,但出前一丁味咁😂✨日式酱油年糕 - 比想像中好食,酱油唔会太甜/咸,年糕软硬度刚刚好✨柚子蜜烤无骨鸭 - 份量好足,有两大旧无骨鸭,配埋柚子蜜又几开胃,配菜算新鲜✨Blessed Guardian - 杯野劲靓!!同埋算易入口,都啱唔太饮酒嘅人饮下✨Woody - 第一次见有热嘅cocktail😂一壶有晒酒,Rum, 玉桂等多样元素,但可能我唔太惯热嘅cocktail, 唔太啱我口味