2023-02-07 969 浏览
同屋企人去南区行下,喺利东邨商场食晚饭,经过见到有间「御名园」酒楼就入去食吓成间酒楼嘅环境宽敞,座位都非常之舒服。值得一提嘅系职员嘅贴心服务,经理不单止会来介绍菜式,其他职员更加会周不时留意住食饭跟进,适时帮客人加水或者上菜,超抵赞讲返最重要嘅食物,我哋今次3个人食,总共嗌咗5个菜,食到捧住个肚出嚟首先值得一提嘅系佢嘅黑豚叉烧王,听经理讲酒楼嘅烧味好出色,就叫左两款试吓,果然无令我失望叉烧肥瘦相间,烧到好脆口,半肥瘦叉烧真系好正。另外佢嘅烧鹅王一上,有烧鹅髀,啖啖肉都非常之惊喜另外叫咗个晚市套餐,有金蒜银丝蒸空运圣子加一个小菜,小菜我哋拣咗菠萝咕噜肉。成个package都劲好味圣子超级大只同埋肥美,菠萝咕噜肉,酸酸甜甜,煮到恰到好处于最后上嘅系粉丝什菜煲,佢嘅虾米都好有良心好大只,菜都好新鲜,味道又唔会太咸,份量都唔少,呢个价钱简直系超值三个人食咗,埋单差唔多$650 ,酒楼食晚饭,呢个价钱都好合理, 10分推介大家一试

圣子超级大只同埋肥美,菠萝咕噜肉,酸酸甜甜,煮到恰到好处于