2019-06-03 1740 浏览
优惠饱肚之选其实呢一间咖哩屋之前喺网上已流传甚久一置好评,咁就试一试佢。睇吓咩standard 去试啦...一般屋邨/领汇餐厅计,佢系超班水平嘅。有地道香料煮制,味道正宗得嚟又好食嘅,服务亦都满意,款式算丰富,坐位又OK. 但系...如果你以铜锣湾嘅水准计呢,咁可能你会觉得唔值得坐车嚟,因为美孚同荔景嘅山上面,要GRAB UBER 或者自驾会好少少。所以地理位置已经差一截。然后如果你单纯谂著打卡呃like 呢,咁呢度都系未必合适嘅...不过价钱同份量就好岩 d 后生男仔呀打完波嚟啰...讲返食物叫左两个不同款嘅薄饼/酥饼,两款咖哩。Chicken Kurma & Curry Lamb. 后者羊膻味够!Cheese naan 轻轻芝士味,不过不失啦!正评
优惠饱肚之选
叫左两个不同款嘅薄饼/酥饼,两款咖哩。
Cheese naan 轻轻芝士味,不过不失啦!
正评
Chicken  kurma