2019-08-17
柴湾泉记四围都系,今日特登去到渔湾村去打个边炉啦,$110任食Wor,抵到PK,又无限时! 不得了!去到渔湾村,门口已经挂住左好多Banner,讲泉记有任饮任食边炉,所以我地就上去二楼熟食中心喇。去到呢,成层既人都差唔多打紧边炉,我地2个人,有最后一张台,真系好好彩。呀姐问我左我地食咩汤底之后,就拎左个石油气炉同Hotpot黎点火,好有风味。呀姐仲拎左碟海鲜比我地添,有虾、蚬,正。跟住我地就出去拎野食喇。泉记野食类型好多。首先有唔同既肉类,有肥牛、鲜牛肉、鸡肉等等。海鲜方面有虾、唔同既蚬。仲有鱼、由鱼、墨鱼仔。急冻野食有唔同既丸、肠仔。炸野方面有响铃、生根、鱼皮。蔬菜有生菜、油麦菜、白菜等等。菇类有鲜冬菇、秀珍菇、金菇、鸡比菇。面方面有河粉、生面、粉丝等等。最特别系佢有枝装维他奶任饮,好正。亦都有Beer放题任饮,好爽。总络,依个无限时边炉真系好抵食,虽然用料唔系话好上乘,但一定会好饱好饱咁走~
跟住我地就出去拎野食喇。
泉记野食类型好多。
首先有唔同既肉类,有肥牛、鲜牛肉、鸡肉等等。
海鲜方面有虾、唔同既蚬。仲有鱼、由鱼、墨鱼仔。
急冻野食有唔同既丸、肠仔。
炸野方面有响铃、生根、鱼皮。
面方面有河粉、生面、粉丝等等。