2024-10-03 666 浏览
食家朋友一早就介绍过呢间餐厅俾我,终于喺我去葵芳嘅时候试咗,其实佢都算近地铁站,适合收工约frd子黎食。记得行地面,过马路过去会近啲😆 餐厅环境宽敞,好舒服,意粉迷一定要黎试下☺️龙虾浓汤蟹肉带子面 (追加小食:慢煮无激素鸡胸四片+$18) $198汤底好浓郁好香又creamy,意粉好挂汁,唔会腻👍🏻 蟹肉味好出,带子有用牛油煎过好香,果然出色😋见追加比正价平几多,所以追加左四片慢煮无激素鸡胸,鸡胸肉好健康🤣 不过佢有调味过,肉质亦比想像中嫩滑+多汁,可以增加蛋白质几好👍🏻 士多啤梨鲜奶 $52鲜奶口感顺滑,加埋有啲果肉,甜度适中,粉红色又靓,真系好饮得嚟又赏心悦目😙菠萝青柠红茶 $48好清爽,青柠味比较出,有菠萝肉,钟意饮酸嘢嘅啱晒😌朱古力心太软配开心果意式手工雪糕 $88满满开心果仁,啲Cream倒落嚟𠮶下已经觉得好惊喜,开心果雪糕好正,仲有香脆嘅开心果粒,配搭埋浓郁既朱古力心太软,几种味道配搭一齐好合衬!朱古力心太软质地柔滑,中间有流心朱古力酱,好正🤩结论🫰样样都好食!味道出色!我肚饿,但朋友细食,所以呢餐两个都够饱好味度:9/10回头度:9/10🎡餐厅资料餐厅名称:Rosie餐厅

士多啤梨鲜奶 $52

菠萝青柠红茶 $48
好清爽,青柠味比较出,有菠萝肉,钟意饮酸嘢嘅啱晒😌

朱古力心太软配开心果意式手工雪糕 $88

结论
🫰样样都好食!味道出色!
我肚饿,但朋友细食,所以呢餐两个都够饱

好味度:9/10
回头度:9/10