2021-09-19
呢间甜品森林见好多人食过都话好食 特登去美孚试试佢 一入到去 虽然佢哋系小店 台櫈得几张 但系布置得好有心机 木系有种好温馨嘅感觉 仲要全部menu都系人手绘制写字🤯啲字仲好靓omg 望到好开心😍佢哋最出名系甜品 不过我太饱喇 净系甜品menu都睇到眼花撩乱😵-隐藏menu嘅海南鸡饭都好多人介绍 可惜我去到已经卖哂 唯有叫其他🥲最后拣咗同样喺隐藏menu嘅牛肉饭 重点系有得转红米饭架 抵食又健康👍🏻(但系我唔记得几钱🤦🏻♀️大概$58上下)-🍱和风肥牛配红米饭啲牛肉整得都唔错 虽然肉质有啲韧 但系充满肥牛嘅油脂香 份量又多😙红米饭同牛肉汁都好夹 伴碟嘅蒟蒻丝索哂啲汁好正😋几特别 因为通常关东煮先会食到 最重要加咗我钟意食嘅西兰花🥦-饮品方面贪得意叫咗柠檬博士茶🍋博士茶不含咖啡因 仲可以抗氧化 系大人细路都啱饮嘅养生好茶☕️闻落唔知点解我觉得有啲似无比滴🤣饮落就有少少凉凉地嘅感觉 -另外佢哋服务态度都超级好!尤其店员叔叔 好亲切又有礼貌☺️仲特登行出嚟帮我落单 真系一间好有人情味嘅小店 下次要嚟食糖水🥰
🍱和风肥牛配红米饭