2022-05-12 53 浏览
难得今日落大雨冇野做,同朋友行商场行到肚饿,就发现左屯市既 urban cafe commune , 之前行过都已经想试,今次一于就去食个 brunch Lunch menu 都有好多选择,每样菜式仲配龙虾汤同饮品,想转特饮就要再加钱一黎上左龙虾汤先,不得不赞,入面有埋虾肉,个汤更加鲜甜,亦好暖胃,饮饮下唔觉唔觉就已经饮哂。然后嗌左 63 度温泉蛋卡邦尼烟肉意粉,温泉蛋同卡邦尼酱配埋一齐好浓郁,意粉软硬岩岩好,烟肉好大块晨光第一炮,其实都几多野食系入面,有法式香肠,烟肉,香滑炒蛋,炒杂菇,慢煮番茄,法国A.O.P. 牛角酥,好丰富,一齐 share 食超饱烟肉芝士薯条,系加配既小食,即炸既薯条,有埋芝士好 juicy, 亦好大兜好抵食,岩哂一边倾计一边慢慢食野饮方面我拣左热既蜜桃茶,好香甜既水蜜桃口味,配埋茶味,令茶味唔会太苦涩,唔错朋友拣左榛子拿铁,上面既拉花好岩打卡用,令人唔舍得饮整体黎讲坐得好阔落同环境好舒服,野食都吸引,值得推介

朋友拣左榛子拿铁,上面既拉花好岩打卡用,令人唔舍得饮

整体黎讲坐得好阔落同环境好舒服,野食都吸引,值得推介