约屋企人/朋友食饭唔知食咩好🫣?可以考虑吓嚟屯门「锋哥厨房」,有烤鱼🐟、任食鸡煲🐤同任食海鲜火锅🦀一次过满足三个愿望🧞‍♂️!仲可以无限追加蒜蓉生蚝同扇贝!同有11款生啤/黑啤🍻、汽水🥤、雪糕🍨、火锅配料🌽、炸物、熟食任饮任食😋!我地星期五晚七点后入座 $368/位,有2.5小时畅饮𣈱食正阿‼️烤鱼可以拣辣或者唔辣,有麻辣烤鱼🌶️、蕃茄啤酒烤鱼🍅🍺同蕃茄烤鱼🍅三款选择!蕃茄烤鱼好好味❤️,煎香后嘅鱼皮有微微嘅香脆感✨,鱼肉鲜嫩有弹性,配上酸甜蕃茄薯仔汤底,呢个配搭令人特别开胃😍!麻辣鸡煲可以拣返个辣度🌶️,我地嗌咗bb辣,上枱后将鸡件、干葱、葱同芫荽炒3分钟就食得!鸡件嫩滑入味🐤,麻味同辣度比例刚好,唔会抢咗对方嘅味道~ 火锅汤底有五个口味选择🍲,包括蕃茄薯仔汤、皮蛋芫荽汤、四川麻辣汤、飘香沙嗲汤同黑蒜猪骨汤。烤鱼已经试咗蕃茄薯仔汤,所以火锅汤底我哋拣咗飘香沙嗲汤🤎,汤底香浓有花生香味🥜。海鲜控嘅👧🏻见到出面自助区有多款海鲜任拎,真系超兴奋呀🥳!有蟹🦀、鲍鱼、海虾🦐、蛏子、广岛蚝🦪、鱼🐟、贵妃蚌、花甲、沙白等等。蟹身有好多金黄色膏,鲜甜甘香,蟹肉白色一疏疏够哂新鲜😋!海虾味道浓郁,肉质爽甜带有嚼

海鲜控嘅👧🏻见到出面自助区有多款海鲜任拎,真系超兴奋呀🥳!有蟹🦀、鲍鱼、海虾🦐、蛏子、广岛蚝🦪、鱼🐟、贵妃蚌、花甲、沙白等等。蟹身有好多金黄色膏,鲜甜甘香,蟹肉白色一疏疏够哂新鲜😋!海虾味道浓郁,肉质爽甜带有嚼劲!广岛蚝胀卜卜,口感滑溜多汁!好欣赏佢地将贝壳类海产洗得好干净💦,贵妃蚌、花甲同沙白都食唔到有沙,肉身饱满鲜甜👍🏻。

雪糕柜真系大人同小朋友见到都开心,雪糕品牌有MÖVENPICK、DREYER'S、雀巢,有多款口味雪糕同雪条拣🥰~ 我哋每日食咗两杯雪糕做呢餐嘅结尾,今餐真系食得好满足阿💕~

📍 锋哥厨房 (屯门)
屯门仁爱堂街45号兴泰大厦地下1号舖
2024-05-24