2021-03-13
꧁꧂ 屯门米线之霸🤣坚定流?【 屯门人气烤猪颈肉米线 - 云川烧🍜】钟意食米线既望过嚟👀🖐🏻🙌🏻 利申我系超钟意食酸辣米线 大家钟意酸辣定麻辣😽住大西北既朋友有口福了🤤呢间米线分左 猪骨汤 鲜鱼汤 酸辣汤 麻辣汤 同埋热拌 如果唔食辣嘅可以试吓鲜鱼汤 听闻都唔错! 同埋有米线或者红薯粉拣 辣度都有分微 小 中 大 不过呢间野好多人食想食嘅话可以早啲去🤤♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎〖必食既猪猪猪颈肉香菇贡丸酸辣米线〗$53我叫左中辣😍 食得辣嘅人都可以挑战下因为中辣都唔算好辣🛎🛎注意! 呢间野一定要食猪颈肉!佢新鲜烧嘅猪颈肉 面层烧到焦脆 份量好多 切成条状 而且咬落去仲系脆嘅 又好香口同好爽 个好弹牙!!😍😍😍加上猪颈肉半肥瘦 去呢间食米线一定一定一定一定要叫猪颈肉!如果钟意食香菇贡丸都可以试吓! 好香香菇味而且都几弹牙米线分量刚刚好 而且配料充足有芽菜酸菜葱韭菜同肉碎 呢间既酸辣汤底相对上偏向酸 不过我好中意食酸🤣 汤底好浓郁唔怕太咸食到好口干 一啖米线一啖汤好容易连啲汤都饮晒🤤🤩꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁꧁#eatwithnous_屯门#eatwithnous_
【 屯门人气烤猪颈肉米线 - 云川烧🍜】
不过呢间野好多人食想食嘅话可以早啲去🤤