2025-01-07 86 浏览
今日放工晏晏地见又未食夜晚就叫埋几个朋友一齐去呢间叹甜品食甜品,顺便食个宵夜。🥱😋🍹西瓜汁,果漾蜜桃乌龙🍡开心果味擂沙汤圆洒满晒开心果碎,诚意十足。😚🐥小鸡拼盘炸鸡软骨,盐酥鸡粒同埋炸鸡块。估唔到甜品舖嘅炸物都可以咁出色~ 😋😋😋小食拼盘炸烧卖,盐酥鸡粒,鸡软骨同炸薯条。舖头嘅炸物拼盘炸得非常好食,令人食指大开。🤪🤪🐔瑞士汁鸡翼鸡翼入味,肉质嫩滑,正常发挥。🥥三宝椰皇椰皇鲜奶蛋白配小丸子,芝麻汤圆,芋圆同椰汁。配料份量非常慷慨,味道唔错。😋D24 榴梿芦荟小丸子睇落平平无奇,但系榴梿味非常香!加上青甜嘅芦荟真系好推介!🤩🤩🧇竹炭黑芝麻麻薯窝夫一上枱我哋都哗咗声,窝夫非常打卡able📸!窝夫好重竹炭黑芝麻味,好大份好够食!😍🧇榛子朱古力石板街窝夫窝夫表面香脆入面软淋淋,加埋榛子朱古力酱,仲有啲爆谷喺上边,简直系甜食控嘅福音。🥳🍰心太软好耐冇食过外脆内流心,又咁好食嘅心太软,完全冇得弹!!🥰
今日放工晏晏地见又未食夜晚就叫埋几个朋友一齐去呢间叹甜品甜品,顺便食个宵夜。🥱😋
🍹西瓜汁,果漾蜜桃乌龙

🍡开心果味擂沙汤圆
洒满晒开心果碎,诚意十足。😚

🐥小鸡拼盘

小食拼盘

🐔瑞士汁鸡翼
鸡翼入味,肉质嫩滑,正常发挥。

🥥三宝椰皇

D24 榴梿芦荟小丸子

🧇竹炭黑芝麻麻薯窝夫

🧇榛子朱古力石板街窝夫

🍰心太软
好耐冇食过外脆内流心,又咁好食嘅心太软,完全冇得弹!!🥰
2024-12-30
宵夜