2024-07-21 82 浏览
今日去咗一间屯门,我好钟意食嘅甜品店,第一次喺下午茶时段去食,原来佢系会有下午茶餐,选择得好多,仲要可以连埋嘢饮,真系几抵食😍焦糖脆脆香蕉鲜忌廉窝夫配曲奇味雪糕佢哋嘅窝夫真系我嘅至爱,每一次去都会好想食!佢一出到嚟个样都已经好靓,砌咗一个笑哈哈嘅样,佢哋嘅焦糖脆脆都整得好好,将入面所有材料同时间放入口去食,真系好滋味!🥰心太软配曲奇味雪糕而佢哋嘅心太软做得真系非常之出色!因为一切开入边嘅朱古力酱就已经漏晒出嚟🤤加埋冻冰冰嘅雪糕一齐食,真系非常之正!😍两个都系下午茶餐,佢哋都可以配饮品😚我哋一杯拣咗水蜜桃乳酸,另外一杯系芒果乳酸,两杯都酸酸甜甜好好味!😋我哋都叫咗两款嘅下午茶小食,包括喺BBQ蜜糖鸡翼,同埋炸薯条,两款都新鲜热辣咁整到出嚟,非常之好味!特别系蜜糖鸡翼,佢整得个味好够,蜜糖亦都唔会太甜😋朋友见到佢有椰皇食,就忍唔住叫嚟试吓试下😌我哋叫咗「椰皇芒果小丸子」,芒果好甜,小丸子亦都好烟靭,加埋啲椰汁真系好好食🤤真系好推介大家去呢一间甜品店去食😚

焦糖脆脆香蕉鲜忌廉窝夫配曲奇味雪糕

心太软配曲奇味雪糕