2023-12-13
住屯门嘅朋友成日都推介我一定要试吓❤️🔥锋哥厨房❤️🔥一次过食晒烤鱼、鸡煲同火锅!加上佢哋嘅生啤可以无限畅饮,成件事听落就系为我而设🙈餐厅嘅环境好光猛,枱同枱之间嘅距离都够阔,卫生亦都做得唔错✨我哋会先食💥麻辣烤鱼💥,呢个麻辣烤鱼🐟,实在系滋味一绝😋!个香气扑鼻而嚟,就好似催唤紧味蕾似嘅,等候你嚟品尝😄。鱼肉煮得刚刚好,咬落去又鲜又滑,肉质紧实,散发出令人垂涎嘅香味👌。再嚟就系𠮶个独特嘅麻辣酱,烟韧嘅辣味🌶️正好嚟中和鱼肉嘅鲜味,刺激你嘅味蕾,令人嗜好难休🤤。而且料理师傅配搭得非常得宜,鱼肉与香料混合得恰到好处,麻辣味与海洋鲜甜恰似天作之合👏。煮法见到真系用心,鱼肉淋上独特嘅麻辣酱汁,配上脆口嘅蔬菜🥬,味道更上一层楼🌟。又鲜又嫩,又香又脆,每一啖都系一种顶级享受😍。每次食得被辣得面色通红,大汗淋漓,但系就系禁唔住再试一叉🍴,就系咁拗得唔停😂。仲有鱼骨烤得酥脆,用筷子🥢一夹,即刻成片成片嘅,食落食得滋味十足😜。每一啖都系一种享受,绝对系喜爱麻辣嘅人都唔可以错过🔥。然后就有💥麻辣鸡煲💥任食~麻辣味道非常有层次,如果食得辣一定要是大辣,味道十分浓郁🌶️食完烤鱼同鸡煲,走到打边炉嘅时间🍲汤底拣咗💥
餐厅嘅环境好光猛,枱同枱之间嘅距离都够阔,卫生亦都做得唔错✨ 我哋会先食💥麻辣烤鱼💥,呢个麻辣烤鱼🐟,实在系滋味一绝😋!个香气扑鼻而嚟,就好似催唤紧味蕾似嘅,等候你嚟品尝😄。鱼肉煮得刚刚好,咬落去又鲜又滑,肉质紧实,散发出令人垂涎嘅香味👌。再嚟就系𠮶个独特嘅麻辣酱,烟韧嘅辣味🌶️正好嚟中和鱼肉嘅鲜味,刺激你嘅味蕾,令人嗜好难休🤤。而且料理师傅配搭得非常得宜,鱼肉与香料混合得恰到好处,麻辣味与海洋鲜甜恰似天作之合👏。煮法见到真系用心,鱼肉淋上独特嘅麻辣酱汁,配上脆口嘅蔬菜🥬,味道更上一层楼🌟。又鲜又嫩,又香又脆,每一啖都系一种顶级享受😍。每次食得被辣得面色通红,大汗淋漓,但系就系禁唔住再试一叉🍴,就系咁拗得唔停😂。仲有鱼骨烤得酥脆,用筷子🥢一夹,即刻成片成片嘅,食落食得滋味十足😜。每一啖都系一种享受,绝对系喜爱麻辣嘅人都唔可以错过🔥。
然后就有💥麻辣鸡煲💥任食~麻辣味道非常有层次,如果食得辣一定要是大辣,味道十分浓郁🌶️ 食完烤鱼同 鸡煲,走到打边炉嘅时间🍲汤底拣咗💥四川麻辣汤💥,继续keep住火辣辣🙊时令海鲜好新鲜,全部都大大只好饱满,加埋安格斯牛颈脊,今餐真系超级满足!