2023-08-24 185 浏览
估唔到屯门有间几得意嘅小酒馆,有酒饮又有多款嘢食,环境仲唔错。如果你晚餐黎嘅话,只要点任何正价饮品(除咗酒精饮品),就会即送鲜打浓汤同牛角包,真系好抵食!鲜打浓汤浓郁滑顺,配埋热热香脆嘅牛角包,真系唔错。我叫咗佢哋嘅安格斯牛仔柳配匈牙利鹅肝多士,呢个组合真系绝配!牛柳煎得刚刚好,肉质嫩滑多汁。匈牙利鹅肝多士好香脆,鹅肝好好味!呢个真系可以满足肉食爱好者嘅口腹之欲。另外,黄金流沙单骨鸡翼配薯条都好出色。鸡翼充满蛋黄流沙酱,食落唔错。薯条炸得酥脆。蟹籽烟三文鱼忌廉蟹肉意大利饭,配上浓郁嘅忌廉蟹肉汁同烟三文鱼,再加埋丰富嘅蟹籽,味道多层次。饮品方面,叫咗一个Yellow duck, 有菠萝汁、芒果糖浆、益力多、梳打水、爆炸糖。卖相好得意,饮品喺个浴缸度,另外仲有一只鸭仔。另一杯叫咗Commune Drink,有热情果、菠萝汁、柠檬汁同梳打水。如果消费满$500,只要喺社交平台分享同like佢哋嘅post,就送甜品拼盘。同埋佢哋嘅拼盘都好吸引,可以试吓几款不同口味嘅甜点,卖相又靓,真系一个完美嘅结束。