2022-12-21 38 浏览
屯门 - 泓经过门口已经畀佢个外墙吸引住,灰色一整片砖墙,简约嘅设计,但系感觉上好高级,店内嘅装修只有少量嘅座位,围绕着铁板烧炉,可以望住师傅即场烹饪,除咗喺味觉仲系视觉上嘅一大享受午市鲜三文鱼牛柳套餐(一人前) 每位 $168- 季节沙律有生菜、粟米、蕃茄,沙律菜好新鲜够爽脆- 鲜三文鱼- 龙脷柳鲜三文鱼和龙脷柳一齐上碟,煎得外焦内滑嫩,三文鱼充满油脂,鱼皮脆卜卜- 美国安格斯牛柳拣咗五成熟,内里呈现粉红色,肉质嫩有咬口,而且牛味浓,可连同旁边嘅炸蒜一齐食,更香- 黄金炒饭用咗洋葱、萝卜、葱花、翠玉瓜和蛋,选用珍珠米,每粒饭粒粒分明,味道香甜- 炒什菜食咗充满油脂嘅嘢,食个炒杂菜,减轻油腻感- 面豉汤最后有一个汤作为结尾,呢个天气饮好暖胃,仲有时令水果,总括嚟讲,呢间系一间性价比极高嘅餐厅,除咗可以享用席前铁板烧,亦都可以根据个人条件,选择唔同嘅套餐
屯门 - 泓

午市
鲜三文鱼牛柳套餐(一人前) 每位 $168

- 季节沙律
有生菜、粟米、蕃茄,沙律菜好新鲜够爽脆

- 鲜三文鱼
- 龙脷柳

- 美国安格斯牛柳

- 黄金炒饭
- 炒什菜
食咗充满油脂嘅嘢,食个炒杂菜,减轻油腻感

- 面豉汤