2018-09-03
前身系angleababy开嘅baby café, 而家就变左Master Kama品牌旗下的Girlboss by Master Kama,岩晒我呢D钟意试新野嘅人Bossy Royal Set(二人餐) 系最抵食嘅,不过就只限平日夜晚供应,星期六日或者假期晚市就冇啦我同女朋友就叫左个二人餐食,头盘我地简左凯撒沙律配渍溏心玻璃杯沙律,同埋蟹肉牛油果苹果青瓜沙律,小食就系玉子烧(黑松露味)同埋SHAKE SHAKE 双重炸薯条(章鱼小丸子味),主菜系烤蒜蓉牛油龙虾,另外仲有就系炸软壳蟹冬阴功意大利粉同埋意式龙虾薄饼。凯撒沙律配渍溏心玻璃杯沙律 --- 沙律用玻璃杯装住卖相特别讨好,沙律酱均匀地搽左上菜上面,食嘅时候每一口都有沙律酱嘅味道蟹肉牛油果苹果青瓜沙律 --- 蟹肉份量好大,连埋沙律菜一齐食味道岩岩好玉子烧(黑松露味) --- 玉子烧上面烙有GIRLBOSS,打卡嘅时候一睇就知系GIRLBOSS 出品啦SHAKE SHAKE 双重炸薯条(章鱼小丸子味) --- 估唔到呢到都有得食我最爱嘅SHAKE SHAKE 薯条而且仲有平时无得食嘅SHAKE SHAKE 章鱼小丸子味TIM 双
SHAKE SHAKE 双重炸薯条(章鱼小丸子味) --- 估唔到呢到都有得食我最爱嘅SHAKE SHAKE 薯条而且仲有平时无得食嘅SHAKE SHAKE 章鱼小丸子味TIM 双重炸薯条即系用普通薯仔同埋甜蕃薯整成
烤蒜蓉牛油龙虾 --- 龙虾好鲜味好好食就算要加钱都绝对系物超所值嘅
意式龙虾薄饼 --- 薄饼唔错,不过如果龙虾肉可以再多少少就更加正啦
炸软壳蟹冬阴功意大利粉 --- 软壳蟹唔会炸得太干身,意粉亦都好有冬阴功嘅味道,不过亦因为咁样,唔食得辣野嘅我食一啖就投降啦
最后叫左一杯YELLOW BUS (菠萝椰子沙冰) 做我地嘅餐饮
附上埋DRINK LIST