2023-06-15
对打边炉既喜爱 可以话系无分季节🍲 尤其系最地道既港式边炉😎 咁岩经过见到无味精汤底就忍唔住试 仲要最平$168 免酱油费免加一 可以食到饱😍住家饭有8款自家制特色汤底 我地就拣左蕃茄薯仔汤 同 日式寿喜烧~ 蕃茄薯仔汤好足料 越煲越浓 真系饮紧汤咁🫡 野食都好挂汤 食完都唔会口渴🤤 寿喜烧汤底好香 超香甜 冬菇令到汤底更浓厚任食安格斯肩胛肥牛 $228作为牛肉lover 就梗系食安格斯🥩 肉类可以用QR code 落单 其他食材可以去自助区拎 😎 肉类比得一啲都唔吝啬 一碟份量都好多~ 块块够哂厚身 口感都比其他任食餐厅好 肉味都好够😋 安格斯肩胛肥牛脂肪分布平均 色泽鲜红 入口即融 绝对唔系普通野~ 猪肉片爽口弹牙 嫩滑好食🐷 鸡件大件滑嫩🐔自助区应有尽有 菜类肉类响铃就唔少得啦🥬 最特别就系紫菜豆卷 出面未见过🫡 中意食响铃同紫菜就一直唔可以放过 外皮松脆带豆香 又有阵阵紫菜味😆 餐厅叫住家饭 真系有种住家既感觉🏠 性价比超高 中意港式边炉就唔好错过🫡住家饭📍屯门青海围8号屯景大厦地下C号舖
任食安格斯肩胛肥牛 $228
住家饭