2023-06-01 248 浏览
早前听过好多人推介犇道嘅虾虾霸霸牛扒2人套餐,话呢个套餐性价比好高~ 我地前排就去试下佢地嘅套餐,假日都几full 所以记得要预早book 定枱~套餐包恬是日餐汤、前菜、意粉同主菜~ 是日餐汤系忌廉蘑菇汤,蘑菇味好突出而且餐汤嘅口感好浓郁~旁边嘅parma ham 同脆脆多士同个餐汤非常夹~虾虾霸霸牛扒2人套餐仲包括咗一个意粉,我地order 咗哈里萨辣酱黑毛猪米型意粉,估唔到呢个酱汁冇咩辣味之余,仲好似浓郁嘅蕃茄汁~而免治猪肉嘅份量都好少,几乎食唔出~呢个意粉中规中矩,可以carbonara会好食啲~主菜就系龙虾牛扒,龙虾美味弹牙但略嫌唔够juicy;龙虾膏就反而好鲜味~ 牛扒我地选择咗五成熟,软腍多汁而且好重牛味,旁边嘅薯条亦都好香脆~