屯门码头呢边有好多餐厅选择~今次就拣咗呢间cafe。食物选择够多,环境都舒服,而且系pet friendly!..✅ 烧迷迭香羊西冷伴原只大虎虾配薯菜红酒汁🐑 $198呢到嘅羊扒唔骚,都易入口😜份量都够2个人share。值得一赞系好多伴菜,薯蓉都好大份👍🏻..✅ 飞鱼籽蟹肉忌廉汁意大利粉🍝 $138呢个意粉可能落左好多忌廉关系,所以好香口!不过可能有啲人就会觉得腻~佢份量都够2个人share!飞鱼同籽蟹肉都算对得住个价钱👌🏻..✅ Black Sesame Latte ☕️ $38呢杯lattee因为有黑芝麻关系,所以唔会有咖啡苦味,好啱咖啡新手~而且黑芝麻味都几特别,下次会再叫呢☺️..✅ Hot Latte ☕️ $38(+$5 for larger size)呢杯latte不过不失,奶味偏重~
✅ 烧迷迭香羊西冷伴原只大虎虾配薯菜红酒汁🐑 $198

✅ 飞鱼籽蟹肉忌廉汁意大利粉🍝 $138

✅ Black Sesame Latte ☕️ $38

呢杯latte不过不失,奶味偏重~