2023-07-23 63 浏览
屯门西餐酒吧小店鲜打浓汤及牛角包2份蕃茄浓汤够晒入味,香喷喷嘅鲜香蕃茄味浓得来又唔会太咸,加上外脆内松软嘅牛角包双配合,钟意一口包一口汤又得,钟意用牛角包点汤又得!安格斯牛仔配纽西兰芝士蒜蓉焗青口五成熟嘅安格斯牛仔,牛香气十分之浓厚,食落去口感好Juice好惹味,加埋切落去望到一路咁样爆汁,入口层次一流,另外再配上新鲜大只嘅焗青口,芝士蒜蓉好足料又唔会抢走青口嘅鲜味!流沙黄金薯条拼鸡翼超级香喷喷嘅咸蛋黄,每一条薯条同鸡翼都炸得相当脆口,均匀嘅黄金流沙食到你停唔到口,入味得来又够新鲜,外脆内软好滋味!蟹籽烟三文鱼忌廉番肉意大利饭 $128呢个意大利饭有10个推介,超足料嘅蟹籽蟹肉 捞埋一齐嘅香气已经好迫人,加埋烟三文鱼增加口感,食落去令你感觉唔会好寡,整体饭嘅口感都好满足,加埋蟹肉嘅调味,整个意大利饭都升华晒!High ball (Japanese favourite) $88Whisky, Soda Water, Lemon Juice, Herbs青苹果+荔枝益力多爆珠沙冰 $59加一服务费拾号公社 (屯门)屯门明艺街10号安全楼地舖
屯门西餐酒吧小店

鲜打浓汤及牛角包2份

安格斯牛仔配纽西兰芝士蒜蓉焗青口
流沙黄金薯条拼鸡翼
蟹籽烟三文鱼忌廉番肉意大利饭 $128

青苹果+荔枝益力多爆珠沙冰 $59

加一服务费

拾号公社 (屯门)
屯门明艺街10号安全楼地舖