2024-05-21 811 浏览
同朋友一齐嚟到屯门嘅「锋哥厨房」。🚶‍♂️👍🏻首先 🥘 麻辣烤鱼 🥘提起新鲜嘅烤鱼搭配特制嘅麻辣酱料,系一种辣得刚刚好、又唔会过分嘅味道。,真系畀个味道惊到!鱼身烤到鲜香滑腍,加上辣辣嘅酱料令口感更有层次。 真系好香好美味,而且味道很丰富。😍再嚟碟 🖲 麻辣鸡煲 📀,任食嘅部分更系惊喜连连。每种食材,包括黑毛猪、蟹、鲍鱼等等,咬落去口感丰富,而且酱汁既辣又麻,几好口味。😍💯而 🕹 黑蒜猪骨汤底 📀 就更加令我钟意,浓郁嘅猪骨汤底,卤入咗黑蒜嘅香味,越煮越香,而且好有饱足感。😋🍲火锅中嘅蔬菜选择亦都丰富,🖲 唐生菜 📀 及白菜,都好新鲜。新鲜嘅蔬菜,煮粒火锅佢既清甜又爽口,真系好够味。🥬❤️点都唔少得海鲜, 🕹 蒜蓉烧扇贝 📀 及 🖲 蒜蓉烤蚝 📀,每一款都烤得刚刚好,当蒜蓉遇上海鲜,惹味。🌊👌🏻🍦 Häagen-Dazs雪糕 🍦, 任食包括好多款口味,都令人感到开心。🍦🌞锋哥厨房💕💕
同朋友一齐嚟到屯门嘅「锋哥厨房」。🚶‍♂️👍🏻
锋哥厨房💕💕