继铜锣湾金西南外,另一出色米线推介,有无朋友仔同豆腐妹一样系米线控😆一个星期食足5日都无问题!个人认为金西南同云川烧都好味过成日听到既老板娘云南米线✨仲有太子既贵香园都正!💖❐ 酸辣汤米线中辣🍜萝卜猪颈肉 $54评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯⟰ 汤底浓够辣有肉碎有酸菜但少少偏酸似醋酸味多过酸辣汤味💥豆腐妹觉得云桂香小锅米线较出色⟰ 米线份量超多吾会煮到太淋算有咬口⟰ 配料份量足萝卜清甜又入味💦⟰ 猪颈肉明显有烧过切到细细条可惜食落无烧味之余仲有阵不好的猪肉味同有d腻🚫❐ 麻辣汤米线中辣🍜菜肉云吞腩肉 $54评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯⟰ 辣得过瘾汤底偏向鲜甜,略嫌吾够麻得过瘾,应该系汤底本身吾够花椒八角🌶所以浓郁同层次度不及金西南出色,系另一款好味既麻辣汤推介!⟰ 菜肉云吞大大只韭菜馅不过浸左落汤d皮就淋哂味道不是特别特出⟰ 腩肉肥瘦分明腌到好入味🥇小妹觉得腩肉比个个推介既猪颈肉更好味⟰ 2款汤底食完都无口渴💦平时食开小辣既朋友建议叫🌶🌶中辣!总共叫左3碗重覆既就吾介绍💁🏻‍♀️推介麻辣汤中辣加萝卜腩肉❗❐ 麻辣牛柏叶 $28评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮

❐ 酸辣汤米线中辣🍜萝卜猪颈肉 $54
评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯
⟰ 米线份量超多吾会煮到太淋算有咬口
⟰ 配料份量足萝卜清甜又入味💦

❐ 麻辣汤米线中辣🍜菜肉云吞腩肉 $54
评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯

❐ 麻辣牛柏叶 $28
评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ 💁🏻‍♀️推介❗
⟰ 麻辣汁够哂开胃又吾会太辣🌶食开小辣既朋友都可以应付
⟰ 份量多牛柏叶爽口弹牙‼️吾会靭浸哂麻辣汁好入味加埋底下有青瓜丝口感味道一流✨

❐ 椒盐鸡软骨 $28
评分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯
⟰ 份量正常可惜略嫌炸得吾多香脆比较淋身💦
⟰ 椒盐调味不够比较淡味🚫

🍚推介指数
☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ (10为最高)
  • 麻辣牛柏叶
  • 麻辣汤米线中辣