我哋今次去咗荣少喇沙,位置十分方便,地铁站行5分钟就到😍1️⃣珍宝喇沙 完全冇谂过会咁大份,咁扺食,珍宝喇沙有好多配料,加上份量好足,适合每样都想试嘅食客😍喇沙汤底好正宗,汤底唔会太重梛奶味,食得出黄姜、香茅嘅风味,似足系星加坡食嘅味道,餐厅有提供不同面底,亦有比较罕有嘅濑粉,我好奇拣咗嚟试咗下,完全喜出望外,即使浸咗汤好耐,濑粉依然好弹牙,加上香口嘅喇沙汤底,口感十分满足,配料值得一提嘅系猪软骨,腌得好入味,咬落去肉质软嫩,仲好痴牙,骨胶原十足,啱晒爱美嘅女士🤤2️⃣脆炸鸡排喇沙 汤底同珍宝喇沙一样咁滋味,惊喜嘅系佢嘅脆炸鸡块,佢应该系新鲜炸起,上菜时热辣辣,外脆内软,炸粉好薄,咬开啖啖肉汁,食得出应该用咗嫩滑嘅鸡髀肉🤤3️⃣小食拼盘 有齐炸鸡翼,春卷,炸虾饼嘅小食,好大份,每样都有3件,啱晒同朋友share😍炸鸡翼同佢嘅脆炸鸡块一样咁有水准,炸粉薄,肉质鲜嫩多汁,最impressed 系佢嘅春卷,系原只鲜虾,仲好贴心咁包咗紫苏叶,所以炸完都唔会觉得好油腻🤤最后,餐厅好多人食,如果唔想等位就要早啲嚟食
我哋今次去咗荣少喇沙,位置十分方便,地铁站行5分钟就到😍

1️⃣珍宝喇沙

2️⃣脆炸鸡排喇沙

3️⃣小食拼盘

最后,餐厅好多人食,如果唔想等位就要早啲嚟食

2021-08-13