2021-08-08 438 浏览
💨Shisha💰$2xx不等😈有时候想近近地同朋友食过Shisha但又唔想岀到咁远就岩了去拾号公社就有得Chill下佢呢到都系有Outside位置供客人食下Shisha而佢呢到味道唔算话太多特别口味不过我就几钟意佢个泰式茶味同GummyBear味前者就好重香料味我就觉得同Mint系几夹既而GummyBear就系比较甜我就多数配返水果口味🍝卡邦尼蟹肉扁意粉💰$82😈佢呢到啲主食都唔错主打就饮啲本地手工啤酒🍻佢呢个卡邦尼蟹肉扁意粉个汁都系偏杰身所以一定要影完相就快快手食因为一冻左就会变左一饼野😣而佢个面都真系好多蟹肉捞埋一齐食真系啖啖蟹肉意粉🍟Fish And Chips💰$1xx😈唔好意思先真系唔记得左个Fish And Chips几钱😢同熊吉睇睇下见到佢呢个薯条个相又用啤酒樽装住好似好搞笑咁就叫熊吉仲话上枱一定唔系咁😂点知一上枱真系啲薯条同炸鱼真系系个玻璃樽入面😎炸鱼个粉浆炸得好香脆不过就稍嫌个薯条有啲普通似普通炸咁无咩特别🐔芝士蘑菇酿鸡翼💰$58😈而呢个小食芝士蘑菇酿鸡翼我觉得几好食佢仲要系酿左啲芝士蘑菇入只无骨鸡翼佢个芝士仲系会拉丝同埋个馅都好足包到好大旧几好味/💛拾号公社🚪屯门明
💨Shisha

🐔芝士蘑菇酿鸡翼
💰$58

💛拾号公社
🚪屯门明艺街10号安全楼地舖

⏰MON-SUN (11:30-00:00)

🌬Shisha

💨Shisha