令人惊喜的公司三文治薯格山今日唔洗返工,就去楼下附近行下街,行到饿啦,就揾个地方食下tea。哩间pizza hut就出左名多人等位(除左好味,主要都系入座好慢...),但难得今日冇,就入去填肚啦。下午茶有好多唔同选择,我地拣左香蒜肉丝意粉同埋公司三文治。香蒜肉丝意粉香蒜肉丝意粉就基本野,所有分店味道都系一样架啦,我会形容系「童年回忆」,而且yuu做紧优惠,3500分加10蚊就换到一个,我同屋企人再加多左一个黎食,抵食!公司三文治配薯格哩个就真系几惊喜,唔知系我耐冇食过定点,公司三文治啲薯格多到成座山咁!而且炸到热辣辣,非常惊喜!餐厅:必胜客 Pizza Hut地址:屯门屯利街1号华都商场华都大道3楼1A号舖Address:Shop 1A, 3/F, Waldof Avenue, Waldof Shopping Arcade, 1 Tuen Lee Street, Tuen Mun#肥诚 #肥诚揾食 #餐厅 #香港美食 #香港餐厅 #湾仔 #观塘 #屯门 #金钟 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongf
[屯门tea系列] 令人惊喜的公司三文治薯格山

餐厅:必胜客 Pizza Hut
地址:屯门屯利街1号华都商场华都大道3楼1A号舖

#肥诚 #肥诚揾食 #餐厅 #香港美食 #香港餐厅 #湾仔 #观塘 #屯门 #金钟 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #food #foodie #foodiehk #wine #winelover #winelovers #steak #湾仔lunch系列 #屯门tea系列 #冰室 #bar #酒bar #必胜客 #PizzaHut
2022-10-01