2022-07-05
近日去左屯门 发掘到呢间汉堡小店😍佢位于置乐个边 汉堡店系小店经营 所以座位只得十个左右 都以外卖为主🥡食物即叫即做 新鲜热辣辣 除左汉堡之外 呢到既小食、饮品都好吸引 行过可以去支持下👍🏻🍔屯门牛汉堡+18转套餐(牛肉汉堡、纽西兰车打芝士、生菜、蕃茄、黑松露忌廉酱)过泥呢到 紧系要试吓佢地既招牌菜啦😍 牛肉既肉汁爆晒出泥 劲juicy 都几厚身 生菜同蕃茄都好新鲜 最紧要系拎出泥个阵 有阵阵好香既黑松露味👍🏻最惊喜系佢地既面包系有烘过 食落都唔错🤫🍔飞驒和牛汉堡+18转套餐(飞驒和牛,纽西兰车打芝士,生菜,蕃茄,蜜糖芥末酱)好足本咁用左飞驒和牛 价钱唔贵 肉味浓郁 软淋厚身 食落有种入口即溶既口感 爆汁架😍再配埋蜜糖芥末酱 加埋生菜同蕃茄 口感清新唔会腻🤣套餐可以跟小食同饮品🧃 我哋叫咗洋葱圈同薯条 🍟 好脆卜卜 觉得佢地最贴心系可以选择果汁 对于我呢啲唔钟意饮汽水泥讲 真系好好🙈🐥炸芝士蘑菇鸡翼呢款有惊喜 鸡翼里面酿满左芝士同蘑菇 食落口啖啖肉 鸡皮滑溜香口 煎得好香 食落唔油腻 鸡肉都好嫩 整体既口感都好出色👍🏻我食左4只😏🐥水牛城风味鸡翼外皮脆脆地 辣度方面唔算太辣 唔错既小
🍔屯门牛汉堡+18转套餐
(牛肉汉堡、纽西兰车打芝士、生菜、蕃茄、黑松露忌廉酱)
🍔飞驒和牛汉堡+18转套餐
(飞驒和牛,纽西兰车打芝士,生菜,蕃茄,蜜糖芥末酱)
🐥炸芝士蘑菇鸡翼
🐥水牛城风味鸡翼