2024-02-19
屯门糖水心太软专门店铺头入面系乌龟主题 劲cute呀玫瑰心太软 $57即叫即整够晒新鲜热辣,中size嘅心太软入面满满嘅玫瑰流心朱古力好香浓玫瑰香味,仲可以配一个自选口味雪糕,拣咗豆腐味甜而不漏!松脆原味窝夫 $56香脆嘅原味窝夫,真心有惊喜估唔到可以整到咁松脆,配一个自选口味雪糕,记得记得佢有几款自家制嘅雪糕口味每次都唔同,今次就拣咗自家制肉桂岩盐焦糖味,口味好特别唔系太甜,但系海盐焦糖味好突出,另外有成11款口味嘅窝夫酱任你吱!例如桂花/焦糖/薄荷等等 我哋就试咗榛子!配埋松脆嘅窝夫甜丝丝嘅榛子酱加埋入口松脆嘅层次真系一流!重有急冻心太软 可以番屋企自己整嚟食!重有YouTube channel上网睇教觉劲方便~原味朱古力 $39Sugar Mama (屯门)屯门青柏径6号鹿苑地下3号舖
铺头入面系乌龟主题 劲cute呀
玫瑰心太软 $57
松脆原味窝夫 $56
原味朱古力 $39
Sugar Mama (屯门)
屯门青柏径6号鹿苑地下3号舖