2023-09-19 646 浏览
井财街不嬲都系有超多食店仲要好多系人气小店💛今次去咗呢间日式小店唔系好大间但食物真系充满诚意🤩🔸芝士片加面豉汤面豉汤系热辣辣🔥小食系烟勋芝士片🔸参の重丼 $175刺身都好肥美同新鲜😚甜虾竟然系完全冇腥味,超惊喜好好食🦐帆立贝大大粒正常~葱吞拿鱼腩,平时唔钟意食吞拿鱼嘅我竟然觉得呢个超级好食🥰吞拿鱼完全唔腥,吞拿鱼腩同埋葱好夹配饭好夹🍚三文鱼大大块超肥美!!丰洲鲜鱼,好似系池鱼唔记得咗了同样系好厚身又肥美✨🔸弍の动丼 $195赤身油脂超靓,唔腥好食🫶🏻赤海老超大只虾屋企人好钟意食🦐海胆讲明先我系唔钟意食海胆嘅🪖唔腥但我都系麻麻~葱吞拿鱼腩同样都系吞拿鱼同埋葱好夹😆丰洲鲜鱼有两款鱼,一款好似系池鱼另一款唔记得咗但系两款都系好食🤭🤤好味度 : 9/10🔙回头率 : 8/10

🔸芝士片加面豉汤
面豉汤系热辣辣🔥小食系烟勋芝士片