2020-10-09
山林道好多人气餐厅,JUST'er Bar & Restaurant就系其中一间🤩店舖挂既”全院满座”霓虹灯果然无讲错,好彩老公一早book左位,walk in基本上系无可能🙈MK鳗鱼蛋包白饭 $118老公好钟意食鳗鱼,所以佢一睇menu已经拣定左食乜😉现场灯光比较昏暗,虽然你可能睇唔出系咩,但依条的确系一条又肥美又香喷喷既鳗鱼😋甜甜地既鳗鱼汁同滑蛋真系最佳拍挡👯♀️因为实在太过肚饿,我地唔使10分钟就ko左依碟饭😂日本风南瓜白汁鸡肉扁意 $128南瓜绝对系我最钟意既蔬菜🎃好喜欢依个扁意粉甜甜地既sauce,系来自南瓜本身的甜,甜而不腻😍扁意粉软硬适中,值得一提既系鸡肉数量好多!! 多到我食晒意粉都仲有鸡肉剩😂好足料☝️原条烧吊筒 $68烧得刚刚好,肉质爽口,一啲都唔韧🤓加上海量既木鱼、烧汁,绝对系一个送酒必备既小食🤤JUST'er Bar & Restaurant有卖唔同既酒类,唔饮酒既我地嗌左菠萝热情果沙冰($45)、冻洋甘菊蜜糖茶柠檬($45)🍹都好不错呀😋
MK鳗鱼蛋包白饭 $118
日本风南瓜白汁鸡肉扁意 $128