餐厅: CHICKEN FACTORY (海趣坊)
资讯:

2023-06-24 223 浏览
次次经过都想食,今次终于的起心肝买返屋企食。叫咗一个$68加大皇牌烤鸡餐配牛肝菌汁+鸡油饭+烤杂菜+低糖柠檬水+$12加配焗薯一个茶餐$36烤焗鸡髀蘑菇饭+$6配手工奶茶皇牌烤鸡餐只鸡系几好食嘅,肉好嫩滑,牛肝菌汁都几好味。不过只鸡有少少生,有啲位置有血红色,啲肉有啲黐住骨。鸡油饭有啲干,可能系因为佢用微波炉加热的。烤杂菜有好香嘅孜然味,但系都系比较干,我估都系因为微波炉加热所以干。低糖柠檬水,我觉得有啲甜,可能系因为我平时饮柠檬水唔加糖😝焗薯好好味😋茶餐烤焗鸡髀蘑菇饭烤焗鸡髀,肉比皇牌烤鸡干,味道我觉得皇牌烤鸡好食啲,唯一比皇牌烤鸡好就系只鸡脾系熟嘅蘑菇饭好食,但汁比较少,食到中间已经冇汁了手工奶茶变坏咗,有阵酸味🤮🤮🤮,波子头问我系咪山楂奶茶,有啲酸酸哋,我试饮咗一啖立即吐出嚟🤮🤮🤮,最后全支倒咗冇饮之前有屋企人系屯门另一间分店买过返嚟食,我觉得另一间分店味道比较好,份量亦都比较多。下次可能宁愿行远啲去另一间分店买😝😝😝
次次经过都想食,今次终于的起心肝买返屋企食。

一个茶餐$36烤焗鸡髀蘑菇饭+$6配手工奶茶

皇牌烤鸡餐

鸡油饭有啲干,可能系因为佢用微波炉加热的。

低糖柠檬水,我觉得有啲甜,可能系因为我平时饮柠檬水唔加糖😝

焗薯好好味😋

茶餐烤焗鸡髀蘑菇饭

蘑菇饭好食,但汁比较少,食到中间已经冇汁了

2023-06-24
外卖自取