2025-01-01 14 浏览
一行六人凌晨2 点countdown 完食宵夜,估唔到仲咁多人,都几耐无嚟食,今次又再嚟,水准仍然保留到👍🏻我哋叫咗腐竹鸡蛋糖水😍$30 , d 腐竹唔系溶晒,食落仲好有咬口,又唔会太甜,如果你唔食鸡蛋可以叫走鸡蛋,但系价钱一样,差少少嘅我觉得呢个腐竹鸡蛋糖水都几好食,值得推介。另外,个焦糖布甸都好好食,仲有叫咗杨枝甘露,杨枝甘露都系正常发挥,最后我哋仲叫咗一个心太软,不过就等得比较耐,心太软就一般般,但系都食得好开心,整体觉得个价钱其实喺大围嚟讲算系性价比好高👍🏻试过其余嘅甜品店,佢贵得来亦都唔系咁好食,相对嚟讲,觉得师傅个性价比真系算高,唔怪之得可以屹立喺大围咁多年。我觉得最值得推荐系腐竹鸡蛋糖水😋
2025-01-01
$45 (宵夜)
  • 腐竹鸡蛋糖水