2024-04-21 688 浏览
晚餐谂唔到去边喥食嘢,朋友话不如问揾小店食,我第一时间谂起呢喥。呢间铺喺区内都好多年,虽然唔会成日嚟帮衬(因为外出食饭主要去商场嘅餐厅),但佢哋食物一直都好有水准,我带亲嚟食嘢嘅人都话钟意。寻日叫咗是日餐汤,ribs同pizza。Pepperoni pizza个面铺满浓厚嘅芝士,啱嗮我呢个芝士爱好者。咬落去就有好丰富嘅辣肉肠,口感非常好。个ribs亦都好正,味道好之余,肉感亦好软。同朋友一边食一边倾偈,坐坐下店内其他客都走嗮,但店员完全无俾任何压力我哋。当我哋想走嘅时候,外面正落大雨,我哋同店员讲想等细雨少少先走,店哥哥好有礼貌好nice,话梗系无问题,叫我哋慢慢坐,最后我哋又坐咗15分钟先走。如果想喺何文田区揾间食物同服务都嘅西餐厅,Delicious Eatery绝对系好选择。
2024-04-20