6天前 0 浏览
麻辣风云变咗做风云排档😲除咗有以前啲野食之外 仲多咗好多小炒 烤鱼 香锅之类☺️ 钟意食辣嘅我之前嚟食过一次觉得好食今次再嚟食多次😆🐟招牌酸菜鱼(小辣)🧀🧀🧀🧀+0.5鱼肉好大块 入口劲嫩滑又入味🤤入面配菜有酸菜 豆卜 莲藕 莴笋 菇同火锅粉😲而且鱼嘅份量好够 一定够饱😆🐥宫保鸡丁🧀🧀🧀🧀+0.5其实我系第一次食宫保鸡丁😂估唔到有惊喜😲鸡丁系湿炒嘅 酸酸辣辣咁 鸡肉入味食落又嫩送饭真系一流🍚🐟泡椒鱼皮🧀🧀🧀🧀外表睇落白潺潺 食落去十分爽脆😆而且泡椒味十足够晒辣🤤钟意泡椒嘅可以一试👍🏻🐷干煸肥肠(中辣)🧀🧀🧀🧀肥肠炸到外脆内软 而且肠本身都够肥所以即使外皮炸完都冇影响到肉质炸完嘅肥肠脆而唔干 我哋嗌咗中辣要好好食😋💬 变咗风云排档之后野食嘅款式多咗好多😆 酸菜鱼 烤鱼 香锅 羊腩煲 小炒等等 劲多野食😲 一定有一款啱你哋食😆 而且食物份量唔细同够味够辣😆👍🏻📍 风云排档 (旺角)旺角弥敦道628号琼华中心10楼#食乜cheese #香港美食 #香港旅游 #旺角 #美食 #风云排档 #鸡煲 #烤鱼 #hkfoodies #麻辣风云 #川菜 #打卡 #港女日常 #照骗 #旺角必食 #餐厅 #旺
麻辣风云变咗做风云排档😲

🐟招牌酸菜鱼(小辣)
🧀🧀🧀🧀+0.5

肥肠炸到外脆内软 而且肠本身都够肥
所以即使外皮炸完都冇影响到肉质
炸完嘅肥肠脆而唔干 我哋嗌咗中辣要好好食😋

💬 变咗风云排档之后野食嘅款式多咗好多😆

📍 风云排档 (旺角)
旺角弥敦道628号琼华中心10楼

#食乜cheese #香港美食 #香港旅游 #旺角 #美食 #风云排档 #鸡煲 #烤鱼 #hkfoodies #麻辣风云 #川菜 #打卡 #港女日常 #照骗 #旺角必食 #餐厅 #旺角好去处 #油尖旺 #香港美食地图
2025-01-09
  • 宫保鸡丁