2021-06-16 1186 浏览
唔知由几时开始大家都好似留意多咗川菜 不论系酸菜鱼水煮鱼水煮牛总之系辣嘅嘢 NANA都好喜欢呢💖今次系一间西营盘嘅川菜小店 大概都系食麻辣嘢米线面啊等等!-川味手撕鸡 $58 (送饮品)首先讲吓佢嘅卖相的确好唔错!大大碟手撕鸡份量极度足够 包你可以送晒成碗饭😚味道方面辣味系足够嘅 鸡亦唔会太鞋 整体评分属于中上 但就未至于十分惊喜 如果突然间想食川菜都可能会考虑😎👍🏻-麻辣猪肚丝 $18 (跟餐)同样地猪肚丝个份量都系极多 如果系一个人食应该可能会食唔晒🤣咩都方面觉得唔够辣 麻都冇乜 而且都比较偏咸!整体分数合格~-抄手面 $40一听到抄手面NANA第一个感觉以为个汤底会系红色 好辣咁既样 点个汤底系清汤 当堂失望左!食落好清淡 抄手有好多只 但就体积偏小 唔似平时出面食既红油抄手 反而面质就成碗面最出色既一个位 似系手搅面啲fd 所以除非想食个面质 如果唔系都唔会再叫😼-整体来讲呢间川菜小店 系止川菜瘾既一个选择 但我相信附近一定会有最好食既选择😗
川味手撕鸡 $58 (送饮品)
川味手撕鸡

麻辣猪肚丝 $18 (跟餐)
麻辣猪肚丝

抄手面 $40