2020-12-07 124 浏览
荔枝角作为工业区偏偏就隐藏咗好多美食🤫 其中亿利工业中心不嬲都多嘢食㗎啦😆 咁啱经过呢头就上咗2楼嘅呢一间Ulyssa by Aldou 试试佢💁🏻‍♂️美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)🔹 鸡柳车厘茄菠菜酱意大利饭 $75整体中规中矩啦💁🏻‍♂️ 其实佢嘅鸡柳系唔错嘅 加少少饭食落口嘅口感亦都唔差🤔 不过值得一提嘅系佢嘅意大利饭比起坊间其他更偏向粒粒分明嘅感觉🧐 所以口感同平时食落嘅有少许分别🙈 不过口味呢啲都系睇人嘅啫😂 小编本身就钟意比较黏口嘅意大利饭反而觉得呢个普通🤭🔹野菌牛肝菌意大利饭 $82同样地佢嘅饭质系较分明 但佢比另一个意大利饭失色嘅地方系佢嘅野菌有啲过熟嘅感觉🙈 同埋整体识落都系普通唔算好突出🔹 餐汤 — 黑松露忌廉汤 $10讲真见到咁平第一下都打咗个突😳 咁当然啦碍于佢咁平嘅关系 佢嘅味道都系普通🤣 个人觉得呢个其实唔需要加 (不过餐汤应该日日转大家可以留意下💁🏻‍♂️) 汤嘅表面都有唔少油应该系松露嘅油 但系佢嘅味道居然系偏淡🤨 个人唔太推荐可以skip‼️✅ 要赞下嘅系佢嘅服务态度非常好

美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)

🔹 鸡柳车厘茄菠菜酱意大利饭 $75

🔹野菌牛肝菌意大利饭 $82

🔹 餐汤 — 黑松露忌廉汤 $10

✅ 要赞下嘅系佢嘅服务态度非常好👍🏻 员工都非常有礼貌😙 舖头都系走小清新嘅感觉 同埋其实性价比都算不俗😌 呢个价钱食到意大利饭已经算系唔错!所以同朋友嚟食吓饭吹吓水系唔错嘅选择😛
是日餐汤
野菌牛肝菌意大利饭