2022-05-26
【自由配搭爆馅BAGEL🥯 】火炭工厂区不嬲都系揾吓就会发现好多隐世嘢食🌟之前无意发现到呢一间小清新嘅隐世BAGEL CAFE🥯佢有好多款BAGEL拣,啱晒BAGEL控😛.🍴𝙰𝚅𝙾 𝙲𝙷𝙸𝙲𝙺𝙴𝙽 朋友表示系高级版SUBWAY😂系好食嘅BAGEL🥯BAGEL够烟靭,BAGEL味可以自由配搭🤩今次拣咗NY BAGEL味,少少辣🥰而AVO CHICKEN入面都劲多材料,有牛油果🥑有机鸡胸、车打芝士、蕃茄干、青瓜、生菜等等🥬食落好浓蕃茄味🍅而SAUCE系蜜糖芥末味🍯食落甜甜哋,推介‼️钟意牛油果嘅人仔不妨叫呢个🥑.🍴 𝚃𝙷𝙴 𝚂𝚃𝙰𝙲𝙺 呢款BAGEL拣咗芝士味,真系食到芝士味🧀食落烟韧啲,呢款THE STACK 系有烟熏牛肉、火腿、芝士、蕃茄、蘑菇等等🍄SAUCE系蛋黄千岛酱🤩材料食落好清新好FRESH🌱相比下冇乜特别😢所以系同我想像中差唔多味😂.🍴沙律菜入面有生菜🥗蕃茄仔🍅粟米🌽,食落材料好FRESH😝佢仲有麻酱系入面🙈.🍴 𝙶𝚁𝙴𝙴𝙽 𝚃𝙴𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴 一饮好有绿茶味🍵好似有绿茶朱古力系入面😚个人认为有少少甜🙈.🍴𝚁𝙾𝚂𝙴 𝙴𝙰𝚁𝙻 𝙶𝚁𝙴𝚈一望已经好靓🌹饮到几浓ROSE味同奶味🥛但系
🍴𝙰𝚅𝙾 𝙲𝙷𝙸𝙲𝙺𝙴𝙽
🍴 𝚃𝙷𝙴 𝚂𝚃𝙰𝙲𝙺
🍴沙律菜
🍴 𝙶𝚁𝙴𝙴𝙽 𝚃𝙴𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴
一饮好有绿茶味🍵好似有绿茶朱古力系入面😚个人认为有少少甜🙈
🍴𝚁𝙾𝚂𝙴 𝙴𝙰𝚁𝙻 𝙶𝚁𝙴𝚈
一望已经好靓🌹饮到几浓ROSE味同奶味🥛但系咪我见识少EARL GREY点解白色😂但系我真系饮唔到EARL GREY味😅怀疑佢俾错我😂虽然唔知自己饮紧咩但呢杯嘢几好,唔太甜,热饮应该好饮啲☕️
🔖有得自选BAGEL🥯味,有接近10款拣咁多👍🏻
🔖可以加钱做COMBO🈹有埋沙律同饮品🥗
💡店舖座位唔多,如果星期六日嚟可能就会多人少少🗓
💡BAGEL馅真系劲多,完全系爆馅,打卡应该劲有辨识度📸
😷大家记著等疫情好返啲先去试💪🏻
💎推介指数: 💎💎💎💎(有好多款BAGEL🥯、口味)
💡性价比:✨✨✨
🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️